Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores berigende artikler med nyttig viden og brugbare tips inden for job og karriere

Målrettet alle med interesse for jobmarkedet og joblivet

Det er vores mål med nyhedsbrevet at berige vores læsere med nyttig viden og brugbare tips om job og karriere. Artiklerne i nyhedsbrevet bygger på undersøgelser, forskning og vores erfarne konsulenters daglige arbejde med job- og karriererådgivning, Outplacement-forløb og rekrutteringsassistance.

Indholdet i nyhedsbrevet udgøres bl.a. af artikler og indlæg inden for :

– Strategisk jobsøgning
– Job- og karrierestrategi
– Præsentations- og samtaleteknik
– Profilpræsentation – CV og LinkedIn
– Personlig ledelse

Tilmelding til Karriererraadgivning.dk's nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mail

Samtykke

Ved min tilmelding til ovenstående nyhedsbrev, giver jeg hermed samtykke til, at Karriereraadgivning.dk må sende mig information om emner inden for job og karriere op til ti gange årligt.

For at modtage nyhedsbrevet behandler Karriereraadgivning.dk de indtastede oplysninger som navn og e-mailadresse om mig.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine almindelige personoplysninger er samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Du har til enhver tid ret til at få slettet dine oplysninger, få indsigt i dine oplysninger og få rettet fejl. Derudover kan du i visse tilfælde få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

Ønsker du at gøre brug af ovenfor nævnte muligheder, skal du give skriftlig besked til Karriereraadgivning.dk på mail@karriereraadgivning.dk

Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.