Referencer

Det handler om dig. Hver person er unik og har sin egen personlige oplevelse af et rådgivningsforløb

Morten

Administrende direktør / Outplacement-forløb

I forbindelse med forårets Corona-bølge blev jeg opsagt som direktør i en stor medievirksomhed. Jeg havde beklædt toplederstilliger i denne branche i næsten 20 år. Jeg vidste, at det nu ville kræve et brancheskifte. Ikke en let situation i en tid med stort udbud af ledige og få opslåede stillinger. En kombination, der ofte betød mere end 500 ansøgere til de for mig relevante jobs.  

Jeg fik afslag på alt jeg søgte.

Derfor opsøgte jeg Jens Peter Holm, som jeg har stødt på tidligere i forbindelse med en rekruttering. Mit kendskab til Jens Peter Holm har altid været, at han er dybt professionel, vidende og har et unikt ”take” på mennesker.

Forløbet fulgte en gennemtænkt model, der fører de indledende snakke fra livssituation hen til refleksion over hvad arbejdslivet fremover ideelt bør foregå.

Progressivt snævrer forløbet frem til præcis hvilken type stillinger, der skal sigtes efter. Herefter hjælper Jens Peter med at brede nettet ud efter dette mål. Dette med alt fra ekspertviden om Linkedin, CV formuleringer, ansøgninger og samtaler.

Dertil metodik til at finde de ”skjulte stillinger”, og handlingsplaner for at komme i betragtning til disse. Strukturen er balanceret efter hvordan forløbet skrider frem, og hele tiden med jævnlige møder og telefonisk opfølgning med Jens Peter.

Forløbet åbnede for flere tilbud om stillinger, og er afsluttet succesfuldt. Mit valg af ny stilling er atypisk for hvad jeg ville have valgt før forløbet med Jens Peter, og det kom alene i stand ved at følge hans rådgivning om hvordan man ”finder” sit næste job.

Jeg giver Jens Peter min uforbeholdne anbefaling, og udover mit store udbytte af forløbet, har det også været en meget god oplevelse.

Bjarne

 Implementeringschef / Outplacement-forløb

I forbindelse med organisations-ændring blev min stilling som implementeringschef nedlagt og jeg fik forhandlet et Outplacement-forløb på plads.

Hele forløbet har båret præg af nærhed og meningsfuld dialog på vores møder, og jeg har haft en klar følelse af, at Jens Peter Holm ville gøre alt for at hjælpe mig videre. Jeg har kunnet kontakte Jens Peter mellem møderne, og han er vendt hurtigt tilbage med uddybende svar.

Udgangspunktet i en profilanalyse var vigtig for at mærke efter, hvor jeg var og hvor jeg kunne tænke mig at bevæge mig hen – men også i, hvilken retning mine kompetencer rakte.
Da jeg som person er meget proaktiv, faldt det naturligt, at vi i fællesskab aftalte forløbet, og at jeg selv strikkede en handlingsplan sammen under professionel rådgivning fra Jens Peter. Denne plan følger og reviderer jeg fortsat løbende.

Det har været tydeligt, at Jens Peters mange års erfaring smitter af, når ”diagnosen” skal stilles, og handling skal sættes bagved.

Jeg vil så afgjort anbefale andre muligheden for at sætte mål for deres fremtidige job-liv, men også til at få ryddet ud i de ting i rygsækken, som der ikke længere er plads til.

Kom godt igang på LinkedIn

Et godt netværk er guld værd – Har du svært ved at få det bedste ud af din profil, kan vi hjælpe dig!