Karrierevejledning

Karriere definerer vi som perioden i dit liv, hvor du er aktiv i lønnet arbejde. Karrieren kan udvikle sig i samme virksomhed, men kan også udvikle sig med nye job på samme niveau eller job på højere eller lavere niveau.

Der er tidspunkter i arbejdslivet, hvor vejledning og karrierecoaching giver rigtig god mening

 • Du har både erhvervserfaring og faglige kompetencer i baggagen, og er interesseret i at undersøge dine job- og karrieremuligheder

 • Har du svært ved at finde dit karrierespor?

 • Har dit arbejdsliv taget en uventet drejning?

 • Kniber det med jobmotivationen, så der må forandring til?

 • Mangler du retning og en strategi for din karriere?
Mand og kvinde taler karrierevejledning
Mand taler i telefon om karrierevejledning

Vi kortlægger dine præferencer og muligheder, og viser dig forskellige karrierespor

 • Vi kortlægger hvilke arbejdsopgaver, som giver dig energi, og hvor du bedst skaber værdi

 • Vi henter fra din hukommelse nogle af dine professionelle successer

 • Vi udfordrer dig på din aktuelle job-og karrierestrategi med henblik på at afklare dine bevidste og ubevidste strategier

 • Med vores konsulenters dybe indsigt i jobmarkedet vejleder og rådgiver vi om dine karrieremuligheder med afsæt i din profil

 • Vi arbejder med din karriere både på kort og længere sigt 

Hvad får du ud af et karrierevejledningsforløb

 • Du bliver sandsynligvis opmærksom på, at der er blinde vinkler i dit udsyn, når det gælder din karriere

 • Du bliver opmærksom på, at det er muligt at sætte dig selv i førersædet og holde karrierestrategi og mål  ”top of mind”

 •  Du vil som de fleste andre kunne opleve en berigende udviklingsproces

 • Du bliver opmærksom på dine forskellige muligheder i enten et nyt job eller  udvikling i dit nuværende

 • Du bliver inspireret, og bliver bevidst om, at der faktisk er forskellige karriereveje med den erfaring og de kompetencer, som du har i baggagen

En uforpligtende samtale om din situation - job og karriere

Vi tilbyder dig en telefonsamtale, hvor vi sammen undersøger, hvad du har af ønsker og behov for at komme videre i dit job og din karriere

Hvad er karrierevejledning?

Karrierevejledning kan være for dig, som allerede er bevidst om din karriereretning og dine karrieremål. Men du har vanskeligt ved at finde frem til, hvad du praktisk skal gøre for at realisere ønskerne.

Karrierevejledning er også for dig, der faktisk er jobtilfreds, men gerne vil arbejde med at sætte retning og mål for din karriere.

Du kan også have et brændende ønske om at genfinde din karriere i et nyt spor. Men du har svært ved at finde sporet. Her kan professionel sparring og rådgivning være en udstrakt hånd.

Et karrierevejledningsforløb er for dig, der prioriterer din faglige og personlige udvikling og karriere. Et forløb, som hjælper dig med at lægge en strategi, som kan omsættes til en konkret aktivitetsplan.

Vi tilbyder en udviklende proces, som lader dig arbejde med, hvordan du ser din karriere gerne må udvikle sig de næste år.

Value for money ...

Måske har du tidligere haft en form for job- og karrierevejleder eller mentor i den virksomhed, du har været ansat i. Det kan fx være en leder eller HR-person, der har haft fokus på at skabe et godt og udviklende jobliv for dig. 

Ofte er det dog dig som medarbejder eller aktivt jobsøgende, der søger professionel sparring og vejledning til karriereudvikling uden for virksomheden. 

Typisk får du også mest valuta for din karriere og personlige udvikling med en ekstern rådgiver og coach. En rådgiver, som på ingen måde er farvet, men tager 100 % udgangspunkt i dig, din udvikling og dine karriereambitioner.

Vælg blandt tre rådgivningspakker

Et rådgivningsforløb hos os sætter 360° fokus på dig og din karriere.

Fem gode grunde til at vælge karrierevejledning

Uanset din baggrund for et ønske om sætte nye karrieremål, kan den rette vejledning hjælpe dig med at sætte dig selv i førersædet i dit arbejdsliv.

 1. Du får specialiseret råd og vejledning til at komme på rette vej i din karriere
 2. Hjælp til effektiv jobsøgningsstrategi – mange job bliver jo ikke opslået
 3. Kortlægning af dine faglige og personlige kompetencer
 4. Afklaring af ny karrierevej – er det din rolle, branchen eller dine kompetencer, der danner baggrund for dit ønske om et skifte?
 5. Professionel CV-assistance
karrierevejledning Aarhus og Ostjylland

Vigtige strategier for karrierevejledning

 • Behovsafklaring og identifikation af dine specifikke behov

 • Udarbejdelse af jobsøgningsstrategi – herunder at opsætte klare og realistiske mål

 • At identificere (og eventuelt genfinde) din motivation og arbejdsglæde

  At skabe en stærk balance imellem det, du søger – og det, du gør

 • At åbne dit sind for nye jobmuligheder – husk, at din ledighed ikke er sket med din egen gode vilje, og det kan derfor kræve et nyt perspektiv

 • At identificere din faglige værdi og ikke mindst genskabe selvværd og selvtillid

Personlig karrierevejledning for ledige

Er du opsagt fra eller ufrivilligt ramt af omstrukturering i den virksomhed, du arbejder i, kan du helt naturligt opleve, at din fremadrettede jobsituation føles usikker, uvelkommen og begrænsende.

Det kan være en stressende proces, som skyldes en udefrakommende faktor, som du ikke har haft indflydelse på. Din selvtillid kan i sådanne situationer lide et knæk. 
Den rette personlige sparring og rådgivning hjælper dig med at tage hånd om dine reaktioner og handlemønstre på det faktum at stå uden arbejde.

Den rette karrierevejledning er med andre ord et vigtigt værktøj til at sende dig tilbage på rette vej. Og en god karrierevejleder er med til at sætte dig tilbage i førersædet.

Sammen med karrierevejlederen får du genfundet din begejstring og tro på din egen plan, og sikrer samtidigt, at du fører aktivitetsplanen planen ud i livet, og kommer tilbage i det for dig helt rigtige job så hurtigt og godt som overhovedet muligt.
 

Sparring og rådgivning

Er du på udkig efter sparring og rådgivning i jagten på at genfinde fodfæste i din karriere?
Vi har mere end 20 års erfaring med at hjælpe medarbejdere og ledere til rette i karrieren og tilbyder rådgivning i Aarhus og København.