Karrierevejledning

Har du oplevet, at dit jobliv har taget en uventet drejning? Føler du dig ikke ”på rette hylde” – eller driller motivationen, så der skal jobmæssig luftforandring til? Der er mange måder, dit jobliv og karriere kan ændre sig. Fælles for de fleste årsager er, at det resulterer i en lang række overvejelser i arbejdet med at lægge en ny karrierestrategi – og vækker behovet for professionel karrierevejledning. 

Hvad er karrierevejledning?

Karrierevejledning er typisk relevant for dig, som er både ufrivilligt eller frivilligt jobsøgende. Du kan være opsagt eller have et brændende ønske om at genfinde din karriere i et nyt spor, og her kan professionel sparring og rådgivning være en udstrakt hånd.

Et karrierevejledningsforløb er for dig, der prioriterer din karriere og udvikling, og hjælper dig med at definere og fastsætte dine professionelle mål i din karriere.
karrierevejledning i Aarhus og Østjylland
Find dit næste job med karrierervejledning
Det er en spændende proces, som lader dig arbejde med, hvordan du ser din karriere i de næste 2, 5 eller 10 år.

Måske har du tidligere haft en form for karriererådgiver eller mentor i den virksomhed, du har været ansat i. Det kan være en leder, HR-person eller anden med fokus på at skabe et godt jobliv for dig. Oftest er det dog dig som medarbejder eller aktivt jobsøgende, der søger professionel sparring uden for virksomheden. Du får nemlig mest valuta for din karriere og personlige udvikling med en rådgiver eller coach, som ikke er farvet af din virksomhed, men tager 100 % udgangspunkt i dig, din udvikling og dit avancement i din karriere. ​ ​

Fem gode grunde til at vælge karrierevejledning

Uanset din baggrund for et ønske om et karriereskift, kan den rette vejledning hjælpe dig med at tage styring og sætte dig selv i førersædet i dit jobliv.

Vi har listet nogle af de muligheder, du får adgang til med professionel karrierevejledning:

 1. Du får specialiseret råd og vejledning til at komme på rette vej i din karriere
 2. Hjælp til effektiv jobsøgningsstrategi, hvis du er ledig
 3. Klarlægning af dine faglige og personlige kompetencer
 4. Afklaring af ny karrierevej – er det din rolle, branchen eller dine kompetencer, der danner baggrund for dit ønske om jobskifte?
 5. Professionel CV-assistance

 

Karrierevejledning af voksne er med andre ord en investering og en forsikring, som er med til at skabe mening og tilfredshed i dit jobliv.

Personlig karrierevejledning for ledige

Er du opsagt fra eller ufrivilligt ramt af omstrukturering i den virksomhed, du arbejder i, kan du særligt opleve, at din fremadrettede jobsituation føles usikker, uvelkommen og begrænsende.

Det er en stressende proces, som skyldes en udefrakommende faktor, du ikke selv har besluttet dig til. Din selvtillid kan i sådanne situationer lide et voldsomt knæk. Den rette personlige sparring og rådgivning hjælper dig med at tage hånd om dine reaktioner og handlemønstre på det faktum at stå uden arbejde.

Der findes mange strategier for karrierevejledning, og nogle af de vigtigste områder for ledige kan bl.a. være:

 • Behovsafklaring og identifikation af dine specifikke behov
 • Udarbejdelse af jobsøgningsstrategi – herunder at opsætte klare og realistiske mål
 • At identificere (og eventuelt genfinde) din motivation og arbejdsglæde
 • At skabe en stærk balance imellem det, du søger – og det, du gør
 • At åbne dit sind for nye jobmuligheder – husk, at din ledighed ikke er sket med din egen gode vilje, og det kan derfor kræve et nyt perspektiv
 • At identificere din faglige værdi og ikke mindst genskabe selvværd og selvtillid

 

Den rette karrierevejledning er med andre ord et vigtigt værktøj til at sende dig tilbage på rette vej. En god karrierevejleder er med til at sætte dig tilbage i førersædet. Sammen får I genfundet din begejstring og tro på din egen plan, og samtidigt sikre, at du fører planen ud i livet og kommer tilbage i det for dig helt rigtige job, så hurtigt og godt som overhovedet muligt.

Professionel karrierevejledning i Østjylland

Er du på udkig efter sparring og rådgivning i jagten på at genfinde fodfæste i din karriere?
Vi tilbyder professionel og personlig jobvejledning til dig, som trænger til luftforandring, er ambitiøs med din karriere eller er ledig.

Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe ledere og medarbejdere til rette i karrieren og tilbyder rådgivning i Aarhus og Østjylland..

eller via formularen neden for og få en uforpligtende snak.

Find det rigtige job med personlig karrierevejledning

Føler du dig fastbrændt i dit nuværende job? Eller oplever du manglende motivation? Så kan det gøre hele forskellen med professionel hjælp og vejledning til at se nye muligheder og komme tilbage på jobsporet. Vi bruger en stor andel af vores liv på vores arbejde, og både energi og arbejdsglæde kræver, at du har (eller genfinder) din energi. Karrierevejledning af voksne er med til at afklare, hvad der motiverer og demotiverer dig i dit arbejde. Er det opgaverne eller chefen, den er gal med? Eller er det noget dybereliggende og manglende mening, der er på spil? Med den rette vejledning får du afklaring på dine karrieremål – om det er en anden rolle, et brancheskift eller kompetenceløft, som skal være kickstarter til at genfinde din motivation og jobglæde og flytte dig derhen, hvor du ønsker at være de næste 2, 5 eller 10 år.
karrierevejledning Aarhus og Ostjylland

Få en personlig jobcoach - Vi har over 20 års erfaring med jobcoaching.