Forskellen på karrierecoach og karriererådgiver

Karrierecoach, karriererådgiver, erhvervscoach, business coach - kært barn har mange navne ...

Hvad er en karrierecoach?

En karrierecoach er groft sagt ham eller hende, der stiller dig spørgsmålene, som fører til egne oprigtige og ærlige svar.

 

Vi stiller de udfordrende spørgsmål omkring dig selv og dit arbejdsliv, og du er i processen 100% involveret i at finde de svar, der giver mening og er rigtige for dig.

Vi er overbeviste om, at du med din refleksion på vores mange udfordrende spørgsmål i forløbet ligger inde med lige så mange svar, der efterfølgende kan udmønte sig i en lang række bevidste beslutninger. 

Vi agerer her karrierecoach!

Send dine spørgsmål om karrierecoaching

Hvad er en karriererådgiver?

En karriererådgiver er til forskel fra karrierecoachen ham eller hende, der viser alternativer og retninger for dit arbejdsliv. 

En karriererådgiver baserer sin rådgivning på erfaring, indsigt og kompetencer. Du får konkrete råd, sparring og inspiration relateret til din jobsituation. 

Hvor du under et coaching-forløb ofte “selv skal svare på spørgsmålene” får du i et rådgivningsforløb planen og værktøjerne til at nå derhen, hvor du gerne vil være jobmæssigt.

Når vi arbejder sammen inden for det enkelte modul i rådgivningsforløbet, kommer vi til at berøre flere væsentlige områder, hvor du ikke nødvendigvis har detaljeindsigt eller erfaring. 

Vi spiller ind med målrettet rådgivning baseret på vores daglige dialog med beslutningstagere i virksomheder. 

Derudover trækker vi på vores mangeårige konsulenterfaring i forbindelse med rekruttering af mange hundrede medarbejdere.

Vi agerer her karriererådgiver!

Vælg blandt tre rådgivningspakker

Karriererådgivningsforløbet sætter 360° fokus på dig og din karriere.