Forskellen på karrierecoach og karriererådgiver

Karrierecoach, karriererådgiver, jobcoach - kært barn har mange navne ...​

Hvad er en karrierecoach?

En karrierecoach er groft sagt ham eller hende, der stiller dig spørgsmålene, som fører til dine egne oprigtige og helt ærlige svar.

 

Vores konsulent stiller de udfordrende spørgsmål, der omhandler dig og dit arbejdsliv, og du er i processen 100 % involveret i at finde de svar, som giver mening, og er rigtige for dig.

Vi er overbeviste om, at du med din refleksion på vores mange udfordrende spørgsmål i forløbet ligger inde med lige så mange svar, der efterfølgende kan udmønte sig i en lang række bevidste valg.

Mange års erfaring fortæller os, at kombinationen af coaching og job- og karriererådgivning giver rigtig stort udbytte for de fleste.

Sørg for at være forberedt til jobsamtalen

Send dine spørgsmål om karrierecoaching

Hvad er en karriererådgiver?

En karriererådgiver er til forskel fra karrierecoachen ham eller hende, der viser dig alternativer og retninger for dit arbejdsliv. 

En karriererådgiver baserer sin rådgivning på erfaring, indsigt og kompetencer. Du får konkrete råd, sparring og inspiration relateret til din jobsituation og karrierestrategi.

Hvor du under et coaching-forløb ofte “selv finder svar på spørgsmålene”, får du i et rådgivningsforløb planen og værktøjerne til at nå derhen, hvor du gerne vil være job- og karrieremæssigt.

Når vi arbejder sammen inden for det enkelte emne i et rådgivnings-forløb, kommer vi typisk til at berøre flere væsentlige områder, hvor du ikke nødvendigvis har detaljeindsigt eller erfaring.
Vi spiller ind med målrettet rådgivning baseret på vores daglige dialog med ansættende ledere og beslutningstagere i virksomheder.

Derudover trækker vi på vores mangeårige konsulenterfaring i forbindelse med rekruttering af mange hundrede medarbejdere.

Vi agerer her karriererådgiver!

Vælg blandt tre rådgivningspakker

Et rådgivningsforløb hos os sætter 360° fokus på dig og din karriere.