Rådgivning – job og karriere

En rådgivningsproces sammen med os sigter på, at du lander i det “rigtige job”. En proces, der samtidig kan være med til at skabe retning i karrieren og mere trivsel i dit arbejdsliv.

Har du ønske om et nyt job eller en karrierestrategi?

Skal det samtidig være det ”rigtige job”, så har langt de fleste af os behov for at bruge noget tid på opgaven.

Sigter du samtidig på trivsel og meningsfuldhed i jobbet og måske også en bæredygtig karrierestrategi? Så har vi erfaret, at det kræver grundigt forarbejde, og for rigtig mange, ”en personlig træner”.

Vi hjælper dig med at finde det ”rigtige job”

Vi er erfarne og indsigtsfulde seniorkonsulenter, der kan bistå dig med at få lagt et robust fundament for din jobsøgning og din karriere-strategi. Vi kan også assistere dig på rejsen til dit nye job gennem udfordrende sparring og professionel rådgivning og vejledning.

Der bliver selvfølgelig altid taget udgangspunkt i din situation og dine ønsker og behov. Vi tilbyder dig et individuelt tilpasset forløb med flere møder. Et forløb og samarbejde med en af vores erfarne konsulenter kan blive din vej til at lande i ”det rigtige job” og samtidig blive bevidst om din personlige karrierestrategi.
Vores pris for et forløb starter ved DKK 2.990,- inklusive moms.

Hvis dit behov for rådgivning og sparring allerede er klart og veldefineret, så vil en eller flere af vores tre populære pakker sandsynligvis være et godt valg for dig.

Hvad får du i et skræddersyet forløb med os?

Vi lægger fundament og guider dig frem mod dine mål ved to eller flere individuelle mødesessions. Du vælger selv om mødet skal være fysisk på et af vores kontorer eller virtuelt. For at sikre momentum i din proces er vi parate til at koncentrere forløbet med ugentlige møder.

Forløbet er handlingsorienteret, og bygger på sparring, coaching og rådgivning, hvor du møder den samme erfarne konsulent hver gang.

Vores strukturerede forløb kan blive din vej til det rigtige job og en bæredygtig karriere

Dit nye job - Underskrift på ansættelseskontrakten

Send os uforpligtende dine spørgsmål om et rådgivningsforløb

Forløbet bliver individuelt tilpasset

Et rådgivningsforløb hos os tager  afsæt i vores strukturerede og velgennemprøvede metode, og tilpasses individuelt til din situation, dine ambitioner og behov.

Vores seniorkonsulenter arbejder altid målrettet og resultatorienteret på
 dine vegne!

Uafklarede spørgsmål eller en konkret forespørgsel?

Det vil glæde os at modtage dine spørgsmål eller din forespørgsel på vores individuelle  rådgivningsforløb.

Vi svarer på din henvendelse senest arbejdsdagen efter, at vi har modtaget din besked.

En uforpligtende samtale om din situation - job og karriere

Vi tilbyder dig en telefonsamtale, hvor vi sammen undersøger, hvad du har af ønsker og behov for at komme videre i dit job og din karriere