Karriererådgivning

Er en investering og forsikring, som er med til at skabe mening og tilfredshed i dit arbejdsliv

Har du ønske om et jobskifte eller et nyt job?

Skal det samtidig være det ”rigtige job”, så har langt de fleste af os behov for, at afsætte de nødvendige ressourcer til opgaven.

Sigter du samtidig på motivation, meningsfuldhed og bæredygtighed i dit næste job? Så har vi erfaret, at det kræver dit meget grundige forarbejde, og for rigtig mange ”en personlig træner”.

Vi hjælper dig til at finde det ”rigtige job”

Vi er erfarne og indsigtsfulde konsulenter, der bistår dig med at få lagt et robust og gennemslagskraftigt fundament for din jobsøgning. Efterfølgende assisterer vi dig på rejsen til dit nye job gennem udfordrende sparring og professionel rådgivning.

Vi definerer sammen dine mål, lægger en strategi og udarbejder en handlingsplan.

Vi skræddersyer forløbet til dit behov og dine ønsker, så du opnår størst mulig sandsynlighed for at lande ”det rigtige job”.

Hvad får du i et forløb sammen med os?

Vi guider dig frem mod dit mål ved to eller flere individuelle og fysiske møder af halvanden times varighed.

For at sikre momentum i processen er vi parate til at koncentrere forløbet med ugentlige møder. Men det er naturligvis op til dig.

Forløbet er handlingsorienteret, og bygger på både sparring og rådgivning, hvor du møder den samme resultatfokuserede konsulent hver gang.

Rejsen til dit næste job ...

Vælg blandt tre rådgivningspakker

Karriererådgivningsforløbet sætter 360° fokus på dig og din karriere.

Send dine spørgsmål til karriererådgivning

Ingen tilfældigheder

Hvis du vil undgå, at det er tilfældigheder, der styrer udviklingen i dit arbejdsliv, så tag initiativet selv!

Ved at gennemgå et karriererådgivningsforløb sætter du dig selv og dit jobliv i fokus. Du får øget din bevidsthed om, hvordan du sikrer din værdi på jobmarkedet. 

Det gælder uanset, om det er øget motivation, fremdrift i karrieren eller faglige udfordringer, der er behov for. Det er dig, der kan sørge for, at du forbliver en attraktiv og efterspurgt arbejdskraft i morgen såvel som mange år frem i tiden.

Bygger på dig

Vores jobrådgivning starter med en afdækning af, hvem du er – og hvad der motiverer og demotiverer dig. 

Vi kortlægger din faglige kompetenceprofil og udfordrer i dialog dine personlige præferencer, som kan tage afsæt i en profilanalyse, hvis du ønsker en sådan.

Kom godt igang på LinkedIn

Er du på udkig efter sparring og rådgivning i jagten på at genfinde fodfæste i din karriere?
Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe ledere og medarbejdere til rette i karrieren og tilbyder rådgivning i Aarhus og København.