CV-assistance

Dit CV er adgangsbilletten til samtalen hos din kommende arbejdsgiver - Dit CV er dit professionelle visitkort!

Vælg imellem 3 forskellige CV-pakker

Vi tilbyder dig professionel CV-assistance med konsulentsparring

Drømmer du om et nyt job med udfordrende opgaver og ansvar i en virksomhed, hvor du møder engagerede og kompetente kollegaer? Målet med assistancen er, at vi i tæt samarbejde får udarbejdet et gennemslagskraftigt CV til dig. Et velstruktureret CV med det relevante indhold, som virksomheders rekrutterende ledere finder interessant og læsevenligt.

 

Assistancen bygger på vores CV-assistent, hvor du effektivt guides gennem indtastning af dine professionelle og personlige oplysninger i vores CV-formular. Herefter får du en telefonsession med en af vores erfarne konsulenter, hvor indholdet drøftes og justeres. Som resultat henter du med dit tekstbehandlingsprogram automatisk en velstruktureret CV skabelon med dine indtastede oplysninger. Du kan herudover straks udskrive dit nye præsentationsmateriale i vores standard CV layout.

Så enkelt og effektivt får du et gennemslagskraftigt CV

Dit nye velstrukturerede CV med det relevante indhold er også et særdeles godt grundlag for optimering af din LinkedIn profil. En optimering som vi også kan hjælpe dig med.

Såfremt du har særlige ønsker til form og udseende for dit CV, så kan vores grafiske specialist være behjælpelig med individuelle ønsker. Har du ikke selv det perfekte eksempel, så tager vi udgangspunkt i en skabelon og et eksempel på CV.

Det tager kun få minutter for rekrutterende ledere og HR-specialister at screene et CV. Så indhold, struktur og relevans er absolutte nøgleord.

Hvad er et CV og hvordan laver man et stærkt CV?

Et CV er dit professionelle visitkort, der bør være fyldestgørende og kunne skabe et indgående indblik i dine faglige og personlige kompetencer samt ikke mindst dine realiserede resultater og erfaringer. Resultater, der kan mærkes af den rekrutterende leder og vil opleves som værende værdiskabende for den virksomhed, som vedkommende repræsenterer. Du skal også være opmærksom på, at detaljeringsgraden og relevansen i dit CV fortæller noget om din motivation for jobbet du søger.

Det vil glæde os at være dig behjælpelig med sparring og rådgivning om, hvordan skriver man et CV.

Effektiv karriererådgivning
+20 års erfaring

– Vi hjælper dig godt på vej